050 28 05 255 hallo@vette.media
Selecteer een pagina

Ik kan mij het moment nog goed herinneren, twee jaar geleden, dat ik in maart voor het eerst 10.000 bezoekers op een dag haalde.  Ik ging uit eten met mijn vriendin en de hele dag zat ik met een glimlach op mijn gezicht. Nu, in 2017, heb ik 2,5x zoveel bezoekers. Afgelopen maanden zweefden de bezoekersaantallen op werkdagen tussen de 21.000 en de 25.000 duizend, maar nog nooit kwam het aantal bezoekers boven de 25.000 uit. Ik vul dus elke werkdag ruim 2x een Sparta stadion. Te gek toch?

“Zorg ervoor dat je trots kan worden op een slechte eigenschap”

WelkLidwoord is dus begonnen zodat mijn eigen probleem kon op lossen, mijn probleem met de Nederlandse lidwoorden. Als ik daarmee 20 mensen per dag had kunnen helpen, had dat mijn dag al elke dag een stukje beter kunnen maken. Wanneer ik nu ’s ochtends wakker word, zijn er al duizend bezoekers op de website geweest. Zij hebben (1) een woord opgezocht of (2) ze hebben geoefend.  Ik word er naast blij ook trots van. Ik heb ook mijn eigen motto bedacht vorig jaar: “Zorg ervoor dat je trots kan worden op een slechte eigenschap”.

Nog altijd vragen mensen zich (en terecht) af wat zo’n site verdiend en daar heb ik vorig jaar september een blog over geschreven. Je kunt dus met iets heel simpels een leuk zakcentje verdienen als je het maar blijft proberen. Met WelkLidwoord schoot ik raak, terwijl er genoeg projecten zijn waarmee ik misschien slechts 10 euro heb verdiend.

Blijf het proberen en ga het gewoon doen!