050 28 05 255 hallo@vette.media
Selecteer een pagina

Werk

Een soort hobby

Elke dag werken wij voor leuke en toffe klanten, dit is een greep van ons werk.

Mobility Service Nederland

Voor het lease-autobedrijf Mobility Service Nederland heb ik samen met ontwerper Jesse Schaap hun WordPress site vernieuwd. Naast de vernieuwing hebben we hun offerteaanvragen gekoppeld aan het CRM-pakket Simplicate.

Klant sinds: 2016

 

HR24

HR24 bestaat sinds 2016. De twee heren achter HR24 geven advies en oplossingen over alles omtrent personeelszaken.

 

Klant sinds: 2016

fysiosportief Groningen

Één van de eerste Groningse klanten. Ondertussen hebben we voor de fysiotherapeuten aan de Vechtstraat al twee keer hun WordPress website vernieuwd en tal van landingspagina’s gemaakt.

Klant sinds: 2009

BENK Projects

Al vanaf de opstart van het detacheringsbureau BENK Projects bouwen we hun website. Via de website kunnen mensen reageren op vacatures die zij op hun website aanbieden.

Klant sinds: 2009

I-RIS.CC

Oud-profwielrenster Iris Slappendel is haar eigen label begonnen. Ze maakt eigen ontworpen wielerkleding en tassen. Wij hebben haar webshop in elkaar gezet. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van Woocommerce.

Klant sinds: 2017

The Little Green Bag

Een van de grootste tassenwebshops van Nederland vroeg Vette Media of wij voor hun een blog konden bouwen.

Daarnaast hebben wij in 2016 hun backendsysteem van een nieuwe gebruiksvriendelijke laag voorzien.

EARZ Muziekschool

Bij EARZ kun je een abonnement afnemen om muziek te leren spelen. De website is onder handen genomen door RUNIA Brand en Design. Wij hebben ervoor gezorgd dat hun klanten kunnen betalen via iDeal of PayPal.

Flow In Motion

Flow In Motion biedt 5S cursussen aan. Voor hun hebben wij een WordPress website neergezet met daarnaast de webshopmodule WooCommerce.

Klant sinds: 2015

Caravanstalling Rust Roest

Voor een caravanstalling in Zuid-Holland hebben we een systeem ontwikkeld waarop zij makkelijk hun klanten kunnen bedienen. In het systeem zien zij dat een klant hun caravan de volgende dag wil komen ophalen. Zij kunnen dan in het systeem aangeven dat de caravan voor de klant klaar staat.

Klant sinds: 2010

Jeugdtour Assen

Jeugdtour Assen is een wielerevenement voor wielrenners met een leeftijd van 8 tot en met 18 jaar. Via de website vindt de jaarlijkse inschrijving plaats en na betaling wordt er een rugnummer toegekend.

Klant sinds: 2010

VARIASS

Klant sinds: 2016