050 28 05 255 hallo@vette.media
Selecteer een pagina

Bij elke presentatie wat ik geef over WelkLidwoord krijg ik de vraag, kan je er van leven. Ik zei altijd als ik drie van deze websites hebt wel. Maar ik denk dat je er prima van kan leven alleen zou ik dan dingen moeten veranderen in mijn leven. (Geen A-merken, kleiner huis, auto weg etc). Maar de site en dus mijn inkomsten groeien nog steeds en waarom deel ik daarom niet gewoon wat data met jullie.

WelkLidwoord is dus ooit begonnen om mijn eigen probleem op te lossen. Sommige mensen doen er wat lacherig over maar nadat ik ze vertel hoeveel mensen er ondertussen op de website komen is de reactie vaak: Woow.  Want net voor de zomervakantie haalde ik op werkdagen boven de 20 duizend bezoekers per dag. Bizar veel, en dat zijn unieke bezoekers, het aantal pagina weergaves kwam dus per maand boven de 1 miljoen uit. Ja, je leest het goed 1 miljoen. Wat begon als een simpel idee wordt steeds serieuzer, ik stuur bijvoorbeeld ook nog eens dagelijks 12 duizend mensen een e-mail met een link naar de dagelijkse oefening. Gewoon leuke aantallen om over te schrijven.

Afgelopen jaar heb ik een eerste merchandise op de markt gebracht een muismat, wat gewoon wekelijks een aantal keren wordt verkocht. Sinds de zomervakantie kan men ook schriften kopen. En vanaf oktober komt er zelfs een WelkLidwoord – memorie spel. Van de merchandise word ik echt niet rijk, maar ik stap wel elke dag met een goed gevoel uit bed omdat ik zoveel mensen met zoiets kleins kan helpen.

Ik weet het WelkLidwoord is niet de knapste site, maar het gaat om het innerlijke. De site staat vol met advertenties en toch kan je direct het antwoord zien op de vraag is het De of Het …..

Advertenties worden getoond via Google Adsense, WebAds, Page-Ad bedrijven die advertenties voor mij regelen. Zie deze bedrijven als een bemiddelaar / makelaar. Afgelopen jaar heb ik niet minder dan 1000 euro omzet gedraaid per maand. Inclusief verkoop merchandise. Hier gaat natuurlijk nog wel wat belastingen vanaf maar het is een leuk zakcentje). Hopelijk kan ik volgend jaar zeggen dat ik niet meer onder de 1500 euro komt.

Kosten

Natuurlijk zijn er ook kosten aan de website, zo betaal ik maandelijks voor de server waar hij op staat. Daarnaast verstuur ik mijn mail via een mail-server en daar betaal ik maandelijks niet meer dan 100 euro voor, zodat de mailtjes niet in de SPAM terecht komen.